Behoefte aan integraal beleidsadvies met een kritische noot?

Als strategisch adviseur ontwikkel ik beleid en visie en doe ik concrete voorstellen richting opdrachtgevers. Ik krijg energie van een goede onderhandeling. Bovendien kan ik op een creatieve manier omgaan met tegenstrijdige belangen zonder het resultaat uit het oog te verliezen. 

Strategisch beleid brengt mensen en overheden in beweging.

Wat wilt u bereiken? Meer bedrijven, meer werkgelegenheid of meer innovatie? Ik zorg voor deskundige en pragmatische adviezen waar u iets mee kunt. Bovendien breng ik als sensitieve netwerker uw mensen bij elkaar. Je hebt namelijk niets aan resultaat als je de omgeving uit het oog verliest. 

Mijn sensitiviteit helpt mij in processen en onderhandelingen

Als strategisch adviseur ben ik gewend om vanuit aandacht voor relaties omgevingsmanagement toe te passen. Als een spin in het web weten hoe iedereen in de wedstrijd zit helpt mij om stappen te maken in processen. Waar nodig pleeg ik interventies. 

Mijn expertise bevindt zich met name op regionaal en lokaal niveau, maar mijn netwerk bevindt zich op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Dat maakt mij sterk in de gehele beleidscyclus. Beleid is in mijn ogen namelijk pas geslaagd als het uitvoerbaar is. 

Wat is de volgende stap? Waar kan uw gemeente, regio of organisatie hulp bij gebruiken? Als strategisch beleidsadviseur denk ik graag met u mee. 

contact opnemen
Heeft u vragen of wilt u contact opnemen?