Kwaliteit, resultaat en een betrouwbare benadering.

Dat is waar Hilde Donker Advies voor staat. Mijn advieskantoor is uniek in de regio, omdat ik gespecialiseerd ben in het milieurecht en de Omgevingswet. Daarnaast heb ik het juridische denken verbonden aan strategische en resultaatgerichte advisering. Kenmerken zijn duidelijke en heldere afspraken. 

Door een integrale aanpak heb ik oog voor elk deel van de beleidscyclus.

Als strategisch beleidsadviseur, projectmanager en juridisch adviseur help ik organisaties en overheden besluiten te nemen die helder en aanvaardbaar zijn; rechtmatig maar vooral doelmatig. Zodat er projecten uitgevoerd worden die resultaat hebben in de buitenwereld.

Ingewikkelde materie maak ik hanteerbaar. Mijn kracht ligt in het vormgeven van de implementatie vanuit de helikopterview. Ik bekijk hierbij eerst het speelveld en zoom daarna in. Vastgelopen patronen en ineffectieve besluitvorming los ik op met mijn nuchtere benadering. 

Doordat ik een uitgebreid lokaal en landelijk netwerk heb, kan ik goed de implementatie maken vanuit hoog beleidsmatig, ministerieel niveau naar lokaal, gemeentelijk niveau. 

Mijn hart ligt in de wereld van de fysieke leefomgeving
Ik draag graag bij aan de balans tussen benutten en beschermen. Omdat ik weet hoe de overheid denkt en handelt (en wars kan zijn van heilige huisjes), kan ik resultaten boeken. Zo verbind ik het denken met het doen.

contact opnemen
Heeft u vragen of wilt u contact opnemen?